2010 - 2

2010 nummer 2 (juni)


In deze uitgave uitgebreid verslag van iCademy 2010 en aandacht voor Leen Snel's toekomstvisie op het Consilium Implantologicum, het erelidmaatschap van Henny Meijer, het proefschrift van Steven Zijderveld, de NVOI Publicatieprijs 2009 en natuurlijk de nodige abstracts. Het volgende nummer verschijnt oktober 2010.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels