2011 - 1

2011 nummer 1 (maart)

In deze uitgave aandacht voor actualiteiten vanuit de branche, een samenvatting van het proefschrift van Laurens den Hartog, aandacht voor het promotieonderzoek van Gang Wu, een uitgebreid verslag van het 15e Astra Tech Implantologie Symposium en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt juni 2011.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels