Erkenning Implantoloog NVOI gaat digitaal

Avenhorn, 1 juni 2011

 
In navolging van recente wijzingen van de Reglementen en de prodcedure ten aanzien van registratie-, herregistratie en visitatie voor erkenning als implantoloog NVOI, stapt de vereniging met ingang van 1 juni 2011 tevens over op nieuwe, geheel digitale formulieren ten behoeve van uw aanvraag tot erkenning, dan wel verlenging van de erkenning als implantoloog NVOI. Deze kunt u via deze link vinden en downloaden op http://www.nvoi.nl/mijn-nvoi/implantoloog. Hiervoor dient u wel te zijn aangemeld voor de slechts voor leden toegankelijk pagina's binnen mijn nvoi.

Om te kunnen voldoen aan regelmatige verzoeken tot verduidelijking van de procedures voor registratie-, herregistratie en visitatie voor erkenning als implantoloog NVOI, alsmede deze zelfde procedures voor werkenning als implantoloog TSVI-p, lanceert de NVOI binnenkort een speciale en volledig daarvoor ingerichte nieuwe website: www.implantoloognvoi.nl.

Erkenning Implantoloog NVOI gaat digitaal

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels