8e Landelijke Studiedag Implantologie in zicht...

Avenhorn, 6 juli 2011

 
De organsatie heeft op de achtergrond al het nodige werk verricht en zij kan u nu reeds melden dat Prof. dr. Marco Cune en Prof. Dr. Gert Meijer op 30 maart 2012 uw dagvoorzitters zullen zijn op de 8e Landelijke Studiedag Implantologie. En natuurlijk zal ook weer een bijzondere keynote-spreker de dag verrijken. Maar conform tradities: 'Voor leden, door leden' zal weer hét uitgangspunt voor de studiedag zijn!

Daarom roepen wij u op om u middels deze link nu al aan te melden als spreker. De aanmelding voor uw presentatie dient wel te zijn voorzien van een titel en een kort abstract. Met name op basis van dit abstract zal de organisatie uw aanmelding als spreker beoordelen. Middels dit formulier meldt u zich overigens alleen aan als spreker, inschrijven als deelnemer kan pas vanaf eind augustus. De NVOI lanceert hiervoor dan een speciale website met daarop tevens alle relevante informatie omtrent de 8e Landelijke Studiedag Implantologie.


Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels