NVOI Breed Belicht voor de hele praktijk

Korting van €50 bij inschrijving voor 12 augustus


Met groot succes organiseert de NVOI sinds 1998 haar jaarlijkse introductiecursus Implantologie Breed Belicht. De cursus Implantologie Breed Belicht is een unieke mogelijkheid voor zowel tandartsen, mondhygiënisten, assistenten als tandtechnici om op een compacte wijze kennis te maken met de klinische mogelijkheden van de huidige implantologie.

U wordt op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die implantaten u bieden in de praktijk met tevens een aantal patiëntfactoren die van invloed zijn op het succes. De meest voorkomende implantologie-indicaties komen aan de orde, waarbij zowel de diagnostiek, de chirurgie, de prothetiek en de noodzakelijke nazorg met u worden doorlopen.

De edentate onderkaak, de edentate bovenkaak, de solitaire tandvervanging en kronen/bruggen op implantaten in de zijdelingse delen kennen voor u geen geheimen meer, opdat u een goede gesprekspartner bent voor uw patiënt en mede-behandelaars.


Docenten
De vier docenten voor deze cursus - Ronnie Goené, Wiboud van Limburgh, Prof. dr. Henny Meijer en Prof. dr. Gerry Raghoebar - hebben hun sporen binnen elk van hun specifieke vakgebied en met betrekking tot de implantologie en het post-academisch onderwijs ruimschoots verdiend.

NVOI Breed Belicht voor de hele praktijk

Locatie: Karel V Utrecht

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels