NVOI Publicatieprijs


De NVOI Publicatieprijs is ingesteld door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) voor wetenschappelijk onderzoek in de implantologie. De NVOI Publicatieprijscommissie beoordeelt jaarlijks wetenschappelijke artikelen vanuit een Nederlands instituut, gepubliceerd in een gerefereerd tijdschrift, met als onderwerp de tandheelkundige implantologie. Aan de naar het oordeel van de commissie beste publicatie is een oorkonde en een geldbedrag verbonden van € 1.200,00. Auteurs (en hun eventuele co-auteurs) van een artikel in een wetenschappelijk tijdschrift dat de tandheelkundige implantologie als onderwerp heeft dingen mee naar de prijs. De prijs wordt uitgereikt aan één persoon.

De winnaar van de NVOI Publicatieprijs 2015 werd op vrijdag 11 november  2016 bekend gemaakt op het NSOI najaarscongres. 
De prijs ging voor dat jaar naar Anja Zembic voor haar artikel: Within-Subject Comparison of Maxillary Implant-Supported Overdentures with and without Palatal Coverage.  Anja Zembic, Dr.Ali Tahmaseb, Dr. PhD Daniel Wismeijer, Prof. Dr.
Tijdens het NSOI najaarscongres 2017  zal de Publicatieprijs 2017 worden uitgereikt.

Klik hier voor de voorwaarden en criteria.


 

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels