Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI)

Avenhorn, 6 oktober 2011


De congressen en cursussen van de NVOI zijn in de afgelopen jaren vrijgesteld geweest van BTW. Door een wetswijziging in 2010 zijn deze nu belastbaar met BTW. 

Om van BTW vrijgesteld te worden heeft het bestuur van de NVOI een audit bij de CRKBO aangevraagd en is er, na toetsing van de onderwijsstructuur, een registratie bij de CRKBO verkregen. Daarmee zijn het onderwijs en de congressen vrijgesteld van BTW.

Al het postacademisch onderwijs en de congressen zijn inmiddels ondergebracht in de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI),  deze stichting heeft vrijstelling van BTW gekregen. De Stichting wordt volledig aangestuurd door het bestuur van de Vereniging en op die manier dus ook door de Leden.

U ontvangt in het vervolg een rekening van de Stichting  voor het post academisch onderwijs en voor de congressen. Alle overige zaken zullen via de Vereniging blijven lopen.

Het belangrijkste is dat voor u, als lid van de NVOI,  het post academisch onderwijs en de congressen die de NVOI aanbiedt niet duurder zullen worden.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels