2011 - 4

2011 nummer 4 (december)

 
In deze uitgave aandacht voor actualiteiten vanuit de branche, uitgebreide verslagen van 6e kaakchirurgenreis Stockholm en de EAO Athene, het proefschrift van Rik Soehardi, de uitreiking van de NVOI Publicatieprijs 2010, de NVOI cursusagenda 2012 en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt dmaart 2012.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels