2012 - 2

2012 nummer 2 (juli)

 
In deze uitgave uitgebreide aandacht voor de proefschriften van Daniela Rickert en Reinoud Klijn, actualiteiten vanuit de branche, een uitgebreid verslag van iCademy 2012 met Christoph Hämmerle, een terugblik op de nieuwe NVOI cursus Het Fundement en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in oktober 2012.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels