Nieuw jasje patiëntendeel website

September 2012


Implanteren implementeren documenteren moderniseren. De tandheelkundige wereld van de implantologie is constant in beweging. Om ruim 1700 leden alsook de bijna grenzeloze hoeveelheid patiënten te kunnen bedienen is de NVOI continu in beweging om via haar website in contact met deze doelgroep te blijven. WWW.NVOI.nl is uitgegroeid tot een uitgebreid informatieplatform met naast een vereniging- en een cursusdeel een veel bezocht patiëntendeel.

De vier informatiefolders voor patiënten die voorheen via het secretariaat besteld konden worden gaan fysiek verdwijnen. In plaats daarvan is de website www.nvoi.nl in het patiëntendeel aangepast en is alle tekst van de oude folders in een nieuw jasje gestoken en via deze website toegankelijk gemaakt.

Daar wij aannemen dat het overgrote deel van de patiënten tegenwoordig toegang tot het internet heeft, bieden wij deze informatie vanaf 1 september 2012 uitsluitend nog digitaal aan. Echter ter vervanging van de folder en om tevens aandacht voor onze uitgebreide website te vragen, heeft de NVOI een kaartje ontwikkeld dat u aan uw patiënten mee kan geven. Daar staat alles op aangaande de toegang tot www.nvoi.nl . Dit kaartje is bij het secretariaat te bestellen via secretariaat@NVOI.nl .

Uiteraard blijft het voor u tevens mogelijk via de website de folders uit te printen voor de patiënten die geen toegang tot het internet hebben.

In de hoop u en uw patiënten hiermee van dienst te zijn, teken ik met de meest collegiale hoogachting namens het NVOI bestuur

Inez van de Poll, bestuurslid NVOI september 2012

Nieuw jasje patiëntendeel website

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels