Masterclass voor jonge vakgenoten met interesse in implantologie

Volgeboekt! Do 8 november Amsterdam Hilton


De Masterclass is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Voorafgaand aan het NVOI najaarscongres op 9 november, organiseert de NVOI Juniorcommissie* een masterclass. Deze masterclass is speciaal voor jonge tandheelkundige professionals tot 35 jaar met interesse in implantologie en vindt plaats in het Hilton Hotel te Amsterdam. De masterclass staat ook open voor niet-leden van de NVOI en vormt een interessante kennismaking met wat de NVOI zoal te bieden heeft.

De masterclass wordt gegeven door prof dr. Chris ten Bruggenkate en heeft als onderwerp ‘de sinuslift’. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in het Hilton Hotel voor registratie en koffie. Het wetenschappelijke programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30. Na afloop is er een borrel en genoeg gelegenheid om in contact te komen met jonge vakgenoten.* De NVOI Juniorcommissie is opgericht in 2011 en heeft zich ten doel gesteld om het onderlinge contact tussen “juniorleden” (leden tot 35 jaar) te bevorderen. Tevens is het doel van de Juniorcommissie om jonge leden bij het reilen en zeilen van de NVOI te betrekken.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels