2012 - 4

2012 nummer 4 (december)

 
In deze uitgave uitgebreid verslag van het NVOI najaarscongres 2012 From Down Under, aandacht voor de proefschriften van Gerdien Telleman en Marijn Créton, een eerste introductie van het programma en de sprekers op het NVOI lustrumcongres Staying Integrated in Cascais en natuurlijk een aantal belanghebbende abstracts. Het volgende nummer verschijnt in maart 2013.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels