NVOI online test voor smartphones en tablets

Avenhorn, 21 maart 2013

 
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de vereniging en het daaraan verbonden lustrumcongres Staying Integrated, heeft online redacteur Inez van de Poll het startsein gegeven voor de lancering van de eerste, speciaal voor de mobiele media ontwikkelde NVOI website!

Deze nieuwe mobiele site, een 'condensed' versie van de lustrum website stayingintegrated.nl, is qua opzet speciaal ontworpen voor de beeldschermen en de indeling daarvan voor smartphones en tablets. De zogenaamde 'm.versie' van een website opent automatisch zodra deze in de browser van een smartphone of tablet wordt ingegeven.

Als speciale toegevoegde feature voor deze NVOI mobiele site vormt de nieuwsrubriek, die fungeert als homepage voor de mobile site. Hierdoor kan snel en eenvoudig nieuws met de gebruiker worden gedeeld.

Vanuit de mobiele site kan tevens gelinked worden naar de reguliere site en andersom. Hiervoor heeft ontwerper ArtDirected twee 'switch' iconen - herkenbaar als 'www' en 'm' images - ontworpen die bovenaan de sites zijn geplaatst.

NVOI online test voor smartphones en tablets

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels