2013 - 2

2013 nummer 2 (juni)

 
In deze uitgave (digitaal ruim 5mB!) een uitgebreid verslag van het NVOI lustrumcongres in Cascais, de promotie van Wim Slot, een vooruitblik op het komende NVOI najaarscongres No Gums, No Glory, een eerste schets van de de nieuwe voorzitter Felic Guljé, actualiteiten vanuit de branche, de NVOI cursusagenda 2013 en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in september 2013.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels