2013 - 3

2013 nummer 3 (september)


In deze uitgave een uitgebreid verslag van het Osteology Symposium in Monaco en het ITI congres Benelux, de promotie van Jan Willem Hoekstra, wordt het nieuwe bestuurslid Pieter Schoen voorgesteld en een aankondiging van de NVOI pre- conference night 2013, actualiteiten vanuit de branche, de NVOI cursusagenda 2013 en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in december 2013.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Voor informatie omtrent adverteren en prijzen, download hier de tariefkaart 2014.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels