Inschrijving 9e Landelijke studiedag geopend!

Avenhorn, 18 november 2013


Op vrijdag 4 april 2014 vindt alweer de negende editie plaats van de NVOI Landelijke Studiedag in het Hilton Hotel te Amsterdam. De Landelijke Studiedag wordt om het jaar georganiseerd en is hét podium waar alle leden van de NVOI op een laagdrempelige wijze een korte voordracht kunnen houden. Het onderwerp kan variëren van een casus tot de uitleg van een nieuwe techniek of de resultaten van een onderzoek.

De Studiedag wordt voorgezeten door Eelco Bergsma en Leen Snel. De dag begint met een voordracht van een spreker van buiten het vakgebied van de implantologie. Dit keer zal wiskundige en wetenschapsjournalist Ionica Smeets een voordracht geven. Ze verscheen meerdere keren in de tv-programma's De Wereld Draait Door en De Rekenkamer en schrijft in de Volkskrant onder de naam Wiskundemeisjes (zie www.ionica.nl).

De NVOI hoopt dat u bij deze interessante dag aanwezig zult zijn. Als u deze dag extra glans wilt geven, dan kunt ook u uw kennis presenteren. Uw voordracht mag maximaal 10 minuten duren.

U kunt u als toehoorder of presentator aanmelden via www.nvoistudiedag.nl. Uw voordracht kan worden gebruikt voor de (her)registratie als Implantoloog NVOI en/of voor extra KRT punten.

Het bestuur van de NVOI hoopt u op 4 april te mogen begroeten.


Bart van Oirschot en Laurens den Hartog
Namens het bestuur van de NVOI

Inschrijving 9e Landelijke studiedag geopend!

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels