2013 - 4

In deze laatste uitgave van 2013 een uitgebreid verslag van het NVOI najaarscongres No Gums, No Glory, de uitreiking van de NVOI Publicatieprijs 2012 aan Gerdien Telleman, een terugblik op iCademy 2013, het portfolio van het Consilium Implantologicum en het NVOI ledenadministratie formulier, actualiteiten vanuit de branche, de NVOI cursusagenda 2014 en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in maart 2014.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Voor informatie omtrent adverteren en prijzen, download hier de tariefkaart 2014.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels