Testperiode nieuwe online database

Avenhorn, 27 februari 2014

 
In navolging van de werkzaamheden aan de website ten behoeve van de digitalisering van de NVOI ledenadministratie start vanaf vandaag een eerste testperiode voor de technische aanpassingen. Mocht u derhalve tijdens het raadplegen van de ondermeer de ledenlijst en de overzichten van erkende implantyologen en tsvi-p ommissies tegenkomen, stellen wij uw kennisgeving daarvan per mail zeer op prijs. Mocht u eventueel problemen ervaren met het inloggen op de 'mijnnvoi'-pagina's, dan horen wij dit graag ook.

In een volgende testfase zal alle door u in de afgelopen periode aan het secretariaat verstrekte (nieuwe) ledeninformatie worden toegevoegd.

Wij proberen e.e.a. zo zorgvuldig mogelijk aan te passen en hopen op korte termijn alle functies weer probleemloos en volledig up-to-date te kunnen bieden. Dit vraagt nu eenmaal wat tijd en extra controles. Excuses voor eventueel veroorzaakt ongemakt.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels