DENTSPLY IMPLANTS Benelux introduceert app en Facebookpagina

Zoetermeer, 26 juni 2014


DENTSPLY Implants introduceert een uniek digitaal patiëntenpaspoort. Dit paspoort geeft patiënten de mogelijkheid om gegevens over de DENTSPLY implantaatsystemen, te weten ASTRA TECH Implant System™, ANKYLOS® en XiVE®, op een veilige en snelle manier op te slaan. Daarnaast is in de app achtergrondinformatie te vinden over garantie en dagelijkse gebits- en implantaatreiniging. De app is verkrijgbaar in de Apple store en via Google Play.
Na het plaatsen van een DENTSPLY implantaat kan er een speciale flyer met de nodige informatie hierover aan de patiënt meegegeven worden. De patiënt downloadt de app en neemt daarmee de implantaatgegevens in het digitale implantaatpaspoort op. DENTSPLY Implants is hiermee het eerste implantaatbedrijf dat een dergelijke app specifiek voor de patiënt aanbiedt.
 
Daarnaast introduceert DENTSPLY Implants de eigen Facebook pagina, facebook.com/DENTSPLYImplantsBenelux, waarop nieuws en mededelingen staan over evenementen en producten.

DENTSPLY IMPLANTS Benelux introduceert app en Facebookpagina

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels