2014 - 2

2014 nummer 2 (juli)

 
In Bulletin #2 een uitgebreid verslag van het ITI congres in Genève, de uitreiking van de NVOI Publicatieprijs 2013 aan Afsheen Tabassum, een terugblik op iCademy 2014 met Marco Esposito, een vooruitblik op het NVOI najaarscongres 2014 'Implantologie 2.0', een verslag van de ALV, actualiteiten vanuit de branche, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in oktober 2014.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels