Nieuw keramisch implantaat - een innovatief bewezen alternatief

IJsselstein, oktober 2014


Straumann introduceert een nieuw implantaat: het Straumann® Pure Ceramic-implantaat. Dit 100% keramische implantaat combineert uitzonderlijke esthetische eigenschappen met sterkte en een uitstekende osseo-integratie.

Het Pure Ceramic-implantaat is ontworpen en geproduceerd om het risico op breuk en instabiliteit te verminderen. De implantaten zijn vervaardigd uit een hoogwaardig zirkonium (Y-TZP). Elk implantaat ondergaat een 360° kwaliteitscontrole (proof test) op mechanische sterkte. Het Pure Ceramic-implantaat heeft het ZLATM-oppervlak dat is gebaseerd op het goed gedocumenteerde SLA®-oppervlak en heeft een inhelingstijd van zes tot acht weken.

Dankzij de natuurlijke ivoorkleur en de goede aanhechting van de weke delen kan het Pure Ceramic-implantaat de oplossing bieden voor esthetische casussen bij patiënten met een dun biotype gingiva. Daarnaast kunnen patiënten behandeld worden die om een metaalvrije implantaatbehandeling vragen.

De voordelen op een rij:

- Hoge voorspelbaarheid
- Betrouwbare implantaatsterkte door 100% proof test
- Hoogwaardige esthetische oplossing dankzij het ivoorkleurige materiaal

Voor meer informatie
www.straumann.nl/e-shop of www.straumann.nl


  

 

Nieuw keramisch implantaat - een innovatief bewezen alternatief

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels