2014 - 4

2014 - nummer 4 (december)

  
In een extra dik kerstnummer, geeft Bulletin #4 uitgebreid verslag van NVOI najaarscongres 2014, de conceptuele Gedragregels NVOI-leden, bericht vanuit het Consilium Implantologicum, de proefschriften van Geert Stoker en Ralph van Brakel, verslagen van de Nobel Highlights 2014, de Dentsply kaakchirurgen studiereis en de cusrus Tot op het Bot, aandacht voor het komende NVOI voorjaarscongres 2015 'Implants Are Forever' en de aankondiging van de nieuwe NVOI workshops op locatie 'Implantologie De Essentie', kort nieuws vanuit de branche, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in maart 2015.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels