Persbericht Phibo over "De dag van de digitale tandheelkunde"

Heerhugowaard, 23 december

Onder de noemer Dag van de digitale tandheelkunde organiseert Phibo Benelux in samenwerking met  Edin Dental Academy en 3shape op vrijdag 29 mei haar eerste Benelux-congres op Nederlands grondgebied. Tijdens deze eerste Phibo Day zullen nationale en internationale sprekers recente innovatieve toepassingen binnen de digitale tandheelkunde en orale implantologie onder de aandacht brengen. Digitalisering van het totale proces staat hierbij centraal.
 
Recente innovaties binnen de digitale tandheelkunde en orale implantologie staan tijdens dit congres centraal. Het streven naar een volledig open digitaal proces wordt door nationale en internationale sprekers behandeld als Joerd van der Meer, Walter Rao en Luis Cuadrado.
 
De ontwikkelingen in de tandheelkunde, kaakchirurgie, tandprothetiek en tandtechniek volgen elkaar in rap tempo op. De dentale professie heeft zich nog nooit zo snel ontwikkeld als in de laatste decennia. In wetenschappelijke en klinische zin, maar ook in organisatorische en financiële. In 2015 staan er in dit opzicht opnieuw grote veranderingen op stapel. Dit congres hoopt handvatten aan te reiken aan de moderne tandarts, mond-, kaak- en aangezichtschirurg en tandprotheticus om in te spelen op al deze veranderingen.
 
In de laatste voordracht van het congres zal André Kuipers boeiende parallellen trekken tussen de ruimtevaart en ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Deze lezing is ook toegankelijk voor partners van de congresdeelnemers. Net als deelname aan het afsluitende diner en het Flamenco optreden.
 
Als congreslocatie is gekozen voor het Postillion Hotel Utrecht, Bunnik.
Registratie via: http://www.phiboacademy.nl/

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels