DENTSPLY Implants NV wint Factory of the Future award

4 februari 2015


 
Op 4 februari jl. heeft DENTSPLY Implants NV, de productiesite van ATLANTIS™ ISUS en Simplant Guides in Hasselt, België, de Factory of the Future award gewonnen!
 
Deze onderscheiding is bedoeld voor bedrijven die zich het best hebben voorbereid op de toekomst. Factories of the Future 4.0 zijn toekomstgerichte productiebedrijven die op een coherente wijze de uitdagingen van de vierde industriële revolutie aangaan. Wij leveren producten met een hoge toegevoegde waarde en hebben de wendbaarheid om vlot in te spelen op een snel veranderende marktvraag. Dit laat ons toe ook in de toekomst een rol van betekenis te spelen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk.
Met een open geest voor nieuwe businessmodellen zetten Factories of the Future vol in op gedigitaliseerde productieprocessen. Wij springen doordacht om met energie en materialen en maken maximaal gebruik van de mogelijkheden van moderne productietechnologieën. Naast technologische innovatie staat ook sociale innovatie hoog op de agenda. In een mensgerichte aanpak gaat speciale aandacht uit naar de betrokkenheid, creativiteit en autonomie van medewerkers.
De award werd aan vier bedrijven overhandigd door de Belgische Minister Philippe Muyters, bevoegd voor onder andere Economie en Innovatie. In totaal probeerden 140 bedrijven deze erkenning in de wacht te slepen. Wij zijn trots dat DENTSPLY Implants bij de eerste ambassadeurs behoort die dit label mogen gebruiken.
DENTSPLY Implants behoort tot de wereldtop in de markt voor tandimplantaten. De productiesite in Hasselt gebruikt de modernste 3D-printtechnieken voor patiënt-specifieke prothetische oplossingen. 
 
ATLANTIS™ ISUS implantaatgedragen suprastructuren
Worden vervaardigd met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in CAD/CAM-technologie en ondersteund door expertise op het gebied van computergestuurde productie van medische hulpmiddelen. 
ATLANTIS™ ISUS biedt de volgende voordelen:
 


Nauwkeurigheid voor een spanningsvrije pasvorm;
Beschikbaar voor de meest gangbare implantaatsystemen;
Grote flexibiliteit in behandel- en ontwerpmogelijkheden;
Gemakkelijk en efficiënt online te bestellen.

 
SIMPLANT® – computer guided implant treatment
Van scanning tot planning, geleid boren en plaatsen van implantaten tot de ultieme 
Immediate Smile™. SIMPLANT® biedt een alles in één oplossing voor een accurate en voorspelbare implantaatbehandeling.

DENTSPLY Implants NV wint Factory of the Future award

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels