2015 - 1

2015 nummer 1 (april)

  
In het nieuwe Bulletin #01 (april) treft u een uitgebreid verslag van het NVOI voorjaarscongres 2014, bericht vanuit het nieuwe bestuur en het Consilium Implantologicum, het proefschrift van Felix Guljé, een terugblik op 20 jaar NVOI Bulletin en de aankondiging van de nieuwe NVOI workshops op locatie 'Implantologie De Bovenbouw', kort nieuws vanuit de branche, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in juni 2015.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels