iCademy 2015 met Daniel Buser

Wassenaar, 17 juni 2015

 
Op 17 juni jl. vond de 10e editie van iCademy plaats in Kasteel de Wittenbrug. De ruim 200 aanwezige implantologen werden in de zonnige tuin van het kasteel ontvangen alvorens Daniel Buser door Chris ten Bruggenkate (moderator van de middag en avond) als gastspreker voor iCademy 2015 het woord nam. In zijn introductie gaf Buser aan, dat hij naast een fanatiek voetbalsupporter van het Nederlands voetbalteam, zich met name richt op de chirurgische kant van de implantologie. Hij stelt dan ook voor de titel van zijn presentatie te veranderen van 'Swiss Precision Strategies in Implant Dentistry' naar 'Swiss Precision Strategies in Implant Surgery'.

Het middag en avondprogramma was opgebouwd in drie delen; vroege implantatie na extractie in de esthetische zone; vroege implantaatbelasting van implantaten na gelijktijdige sinusbodem elevatie en welke chirurgische strategiƫn te kiezen wanneer een implantatie behandeling faalt. Om e.e.a. nog eens na te zien, kunt u hieronder de hand-outs van Daniel Buser's voordrachten downloaden.

Daniel Buser hand-out iCademy2015 - part I
Daniel Buser hand-out iCademy2015 - part II
Daniel Buser hand-out iCademy2015 - part III


 

iCademy 2015 met Daniel Buser

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels