2015 - 2

2015 nummer 2 (juli)

   
In het nieuwe Bulletin #02 (juli) treft u een verslag van iCademy 2015 met Daniel Buser, berichten vanuit het nieuwe bestuur en het Consilium Implantologicum, de proefschriften van Anke Korfage en Bart van Oirschot en een vooruitblik op het NVOI Najaarscongres 2015, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in september 2015.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels