NVOI/NSOI opnieuw geregistreerd bij het CRKBO

Avenhorn, 17 juli 2015

 
Na een uitgebreide audit door het CPION de afgelopen maanden is de NVOI per juli 2015 opnieuw opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Door deze registratie blijven de congressen en de cursussen van de NVOI vrijgesteld van BTW. Deze registratie is geldig voor een periode van vier jaar. De genoemde audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode's van NRTO en VOI.
 

Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Die richtlijn bepaalt dat niet door de overheid bekostigd (postacademisch) beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Aangezien de meeste deelnemers aan onze cursussen en congressen niet BTW-plichtig zijn, voorkomen we hiermee een aanzienlijke verhoging van de tarieven.
 


 

NVOI/NSOI opnieuw geregistreerd bij het CRKBO

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels