2015 - 3

2015 nummer 3 (september)

   
In het nieuwe NVOI Bulletin #03 treft u een update over het KiMo, het proefschrift van Melissa Dierens, een vooruitblik op het NVOI Najaarscongres 2015, resultaten van een door het NVOI stipendium ondersteund onderzoek naar micobiota profilering met IS-pro, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in december 2015.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels