2015 - 4

2015 nummer 4 (december)

   
In het nieuwe NVOI Bulletin #04 treft u een verslag over de totstandkoming van richtlijnen, proefschriften van Yvonne de Waal en Bingran Zhao, een update vanuit het IOC m.b.t. de tariefstelling 2016, een verslag van het NVOI najaarscongres, een preview op de Landelijke Studiedag Implantologie 2016, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in maart 2016.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels