2016 - 1

2016 nummer 1 (maart)

   
In het nieuwe NVOI Bulletin #01 treft u een opiniƫrend artikel door Wouter Kalk over het vermijden van augmentaties, de uitreiking van de NVOI publicatieprijs aan Yvonne de Waal, de stand van zaken m.b.t. onbtwikkelingen rond ZIN, berichten vanuit het bestuur en het Consilium Implantologicum, de NVOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in juni 2016.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels