2016 - 3

2016 nummer 3 (september)

   
In het nieuwe NVOI Bulletin treft u een vooruitblik op Innovations - het NSOI Najaarscongres 2016, de proefschriften van Kirsten Slagter en Rutger Schepers, verslagen van iCademy 2016 en de Advanced Study Club (Marbella), bericht van het bestuur (brief aan minister Edith Schippers), als ook de NSOI cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in december 2016.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en prijzen, download hier de NSOI tariefkaart 2016 en voor volgend jaar alvast de NSOI tariefkaart 2017.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels