2017 - 1

2017 nummer 1 (maart)

    
In het NVOI Bulletin treft u naast het proefschrift van Arie Hoeksema, berichten vanuit het Consilium, een artikel over de gedragsregels in de praktijk en een preview op de NSOI Roadshows over mondzorg voor ouderen, als ook de cursusagenda en interessante abstracts. In navolging van het NSOI najaarscongres treft u tevens de L-PRF flowcharts door Prof. dr. Marc Quirynen. Het volgende nummer verschijnt in juni 2017.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en prijzen, download hier de NSOI tariefkaart 2017.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels