Concept KPR peri-implantaire infecties

Avenhorn, 16 december 2017

 
In juni 2016 is de klinische praktijkrichtlijn (KPR) ‘Diagnostiek, preventie en behandeling van peri-implantaire infecties’, die door de NVvP en de NVOI was ontwikkeld, voor instroom en ter beoordeling aangeboden bij het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO). Na een kwaliteitstoetsing werd in overleg met de verenigingen besloten de klinische praktijkrichtlijn op een aantal onderdelen aan te vullen. Hiermee is in september 2016 begonnen door een daartoe ingestelde Richtlijn Ontwikkel Commissie (ROC), waarin vertegenwoordigers van alle betrokken mondzorgverleners zitting hadden.
 
Onlangs is de concept-praktijkrichtlijn door deze ROC voor een brede commentaarronde beschikbaar gesteld. Deze brede commentaarronde wordt georganiseerd door het KIMO en is het eerste deel van de afrondingsfase van deze KPR.
 
Graag zou het bestuur van de NVOI u willen verzoeken de concept-praktijkrichtlijn te beoordelen en uw eventuele reacties te sturen naar info@hetkimo.nl onder vermelding van ‘commentaar KPR peri-implantaire infecties’.
 
De deadline voor het aanleveren van commentaar is 15 januari 2018.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels