2017 - 4

    
In het laatste NVOI Bulletin van dit jaar maakt u kennsi met uw nieuwe voorzitter Bart Polder, treft u het proefschrift van Kostas Zygogiannis, een verslag van het Nobel Biocare symposium, een afscheidsinterview met Dick Bossers, nieuws vanuit de branche en verei=niging, de rubriek Memorabilia met Bob Driessen, als ook de cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in maart 2018.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en prijzen, download hier de NSOI tariefkaart 2018.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels