AVG - Nieuwe privacyregels binnen de NVOI

Avenhorn, 23 mei 2018

 
Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. Vanwege het invoeren van nieuwe privacyregels heeft ook de NVOI haar privacybeleid aangescherpt. Zo zijn onder meer alle online contact- en inschrijfformulieren voorzien van verplichte autorisaties t.a.v. het verzamelen, gebruiken en bewaren van uw (persoons)gegevens.

Eerder hebben veel leden aangegeven vanuit de vereniging elektronische post te willen ontvangen. Wij gaan er vanuit dat zij dit ook zo wilt houden. In het kader van het invoeren van de AVG bieden wij u echter via de nieuwsbrief van 22 mei 2018 de mogelijkheid toezending van elektronische post stop te zetten, dan wel middels het online ledenadministratieformulier uw voorkeuren en gegevens aan te passenen.

Voor meer informatie omtrent de wijze waarop wij uw (persoons)gegevens verzamelen, gebruiken en beheren verwijzen wij u graag naar onze herziene Privacyverklaring.
 

AVG - Nieuwe privacyregels binnen de NVOI

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels