2018 - 2

     
In het nieuwe NVOI Bulletin treft u een vooruitblik op alle sprekers van het komende Lustrumcongres 2018 in Gent, een verslag van het VIT-event 2017, proefschriften van Ulf Schepke en Marieke van der Zande, berichten vanuit zowel het bestuur als het Consilium Implantologicum, de rubriek Memorabilia met Jan-Willem ter Meulen, nieuws vanuit de branche en vereniging, als ook de cursusagenda en interessante abstracts. Het volgende nummer verschijnt in september 2018.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft viermaal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriƫle partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en prijzen, download hier de NSOI tariefkaart 2018.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels