​VGZ blijkt onbetrouwbare gesprekspartner

De Goorn, 05 november 2018

 
Het kan u bijna niet zijn ontgaan dat de NVOI zich, net zoals de KNMT en de ANT, zeer kritisch heeft uitgelaten over de voorgenomen plannen en de reeds aangeboden zorgovereenkomsten implantologie van VGZ. 

Tijdens recent overleg bleek de kritiek uit het gehele veld van de implantologie dermate groot dat VGZ reden zag om een aantal zaken te heroverwegen. Bij herhaling hebben wij als NVOI aangegeven dat kwaliteit  en vrije keus van een implantaatsysteem voor ons de belangrijkste speerpunten zijn. VGZ heeft hierop steeds geantwoord dat kostenbeheersing voor hen het belangrijkst is.
 
Op een aantal punten leek VGZ te willen luisteren en de goede kant op te bewegen. Afgelopen vrijdagmiddag hebben wij echter per mail moeten vernemen dat VGZ een aantal belangrijke toezeggingen niet wil nakomen, vandaar onze conclusie, dat VGZ een onbetrouwbare gesprekspartner voor ons is gebleken. De NVOI wil dan ook op geen enkele manier geassocieerd worden met het VGZ-beleid in deze.
 
Voor uitgebreider informatie verwijzen wij graag naar een vandaag uitgezonden extra editie van de NVOI nieuwsbrief.
 

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels