2018 - 4

 
In het nieuwe, extra dikke NVOI Bulletin treft u onder meer een verslag van het Lustrumcongres in Gent, het proefschrift van Elise Zuiderveld, berichten van het bestuur en het Consilium Implantologicum, een intervieuiw met Martina Stefanini, een interview met Joris Muris van het KIMO, nieuws vanuit de branche en vereniging, als ook de cursusagenda en interessante abstracts. Deze laatste editie van het jaar werd tevens landelijk verspreid. Het volgende nummer verschijnt eind april 2019.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft (m.i.v. 2019) drie maal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriĆ«le partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en tarieven, download hier de NSOI tariefkaart 2019.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels