Inschrijving NVOI Stipendium 2019 geopend!

Benningbroek - 1 maart 2019

 
De NVOI is een wetenschappelijke vereniging en het stimuleren van onderzoek is één van haar kernactiviteiten. Graag maken wij u attent op het NVOI Stipendium. Dit is een beurs die jaarlijks ter beschikking wordt gesteld voor wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de orale implantologie. De beurs kan worden toegekend aan een persoon of instelling en bedraagt maximaal € 15.000,- per jaar. 

Om in aanmerking te komen voor het NVOI Stipendium, kunt u een onderzoeksaanvraag indienen via het te downloaden formulier Aanvraagformulier NVOI Stipendium. Voor het Reglement NVOI Stipendium met de criteria waaraan de aanvraag moet voldoen klik hier voor een PDF.

Aanvragen worden onder meer beoordeeld op relevantie, uitvoerbaarheid, originaliteit en duidelijkheid. Uw aanvraag dient uiterlijk 1 juli 2019 op het secretariaat van de NVOI aanwezig te zijn. 

Het laatste NVOI Stipendium werd in 2018 toegekend aan Frank Leusink voor zijn onderzoek 'Computer-assisted reconstruction of maxillary and mandibular defects using free fibula flaps and dental implants; a cadaveric study'.
 

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels