In het nieuwe NVOI Bulletin worden de sprekers van het NVOI najaarscongres 2019 voorgesteld. Daarnaast treft u onder meer een interview met Mr. dr. Marie-Hélène Schutjes betreffende de Wet Medische Hulpmiddelen, een verslag over de iCademy 2019 met Ueli Grunder, nieuws vanuit de branche en vereniging, als ook de cursusagenda en interessante abstracts aan. Het volgende nummer verschijnt half december 2019.

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie geeft (m.i.v. 2019) drie maal per jaar en uitsluitend voor haar leden, een full-color NVOI bulletin uit waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van NVOI verenigingsnieuws, NSOI cursus- en congresactiviteiten, onderzoeksresultaten en abstracts. Tevens biedt het bulletin een podium voor haar industriële partners om wetenschappelijke en productgebonden informatie te verstrekken. Het Bulletin wordt gratis naar alle leden verzonden.

De NVOI bulletins uit het archief kunt u door middel van een simpele klik op de uitgave van uw keuze worden gedownload als pdf.

Onder uitdrukkelijk redactioneel voorbehoud bestaat de mogelijkheid om te adverteren in het NVOI bulletin. Voor informatie en tarieven kunt u via deze link onze tariefkaart 2019 downloaden.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels