25 jarig jubileumcongres 'heading for the future' van de NVOI.

Malta 25 mei 2008


Met deze slogan hebben we met ruim 600 congresgangers van 22 tot 25 mei de 25e verjaardag van onze vereniging gevierd met een jubileumcongres. Door een mix van internationaal gelouterde sprekers en aanstormend nationaal talent werd niet alleen stilgestaan bij de nieuwste ontwikkelingen die de implantologie hebben gebracht tot waar het nu staat, maar werden tevens tipjes van sluiers opgelicht over hoe het er in de toekomst uit zal gaan zien. Een uitgebreid verslag treft u aan in het bulletin van juni 2008.
De Firma Biomet 3i, heeft een volledig fotoverslag op de site http://www.maltainnanovlucht.nl/ geplaatst, alle congresgangers hebben daar inmiddels een persoonlijk bericht van ontvangen.
Het NVOI bestuur dankt u en uw partner zeer hartelijk voor uw aanwezigheid.

25 jarig jubileumcongres 'heading for the future' van de NVOI.25 jarig jubileumcongres 'heading for the future' van de NVOI.25 jarig jubileumcongres 'heading for the future' van de NVOI.

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels