Nobel Biocare krijgt Japanse partner

NT, 12 maart 2010

 
Nobel Biocare gaat samenwerken met Noritake Dental Supply, een Japanse leverancier van restauratieve en prothetische materialen.

De samenwerking is onderdeel van het ‘Preferred Partner Program’ van Nobel Biocare. Door de samenwerking met Noritake kan Nobel naar eigen zeggen superieure prothetische eindresultaten aanbieden. De Japanse firma heeft veel knowhow op het terrein van keramische oplossingen, onderstructuren en veneers. Binnen het partnership is afgesproken dat de twee bedrijven gaan samenwerken op het terrein van materialen, onderzoek, training en ontwikkeling. Noritake werd in 1904 opgericht en is gespecialiseerd in porselein. Het bedrijf heeft 4200 werknemers, die verspreid over de wereld werkzaam zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nagoya in Japan. Nobel Biocare sloot al eerder vergelijkbare samenwerkingsovereenkomsten met Ivoclar Vivadent en VITA Zahnfabrik.

Bron NT jaargang 65, 12 maart 2010.

 

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels