Veel sprekers op 7 e Landelijke studiedag

Amsterdam, 26 maart 2010

 
Ondanks de concurrentie dit jaar met andere cursussen en congressen op dezelfde dag was de NVOI studiedag zeer geslaagd.

Ir. Marc Cornelissen nam ons mee in de wereld van de Noordpool.
Met veel enthousiasme heeft hij laten zien dat bij een goede samenwerking elk onderdeeltje belangrijk is.
Eén van de boodschappen die hij meegaf is te genieten van het proces en je niet alleen te focussen op het einddoel.

Daarna maakten we kennis met stier Kees en hielden 18 sprekers hun voordracht in 10 minuten wat op zich al een hele prestatie is.
De verschillende onderwerpen waren ook dit keer weer erg interessant, het is leerzaam om collega's te horen over "gewone" onderwerpen en een casus te zien die we allemaal in de praktijk kunnen tegenkomen.

Prof.dr. Hugo de Bruyn was de dagvoorzitter, met zijn enorme parate kennis kwamen we er wederom achter dat we van de zuiderburen veel kunnen leren.
Een verslag van alle sprekers komt in NVOI bulletin nummer 2,2010.

Na de uitgebreide lunch werd de publikatieprijs 2009 uitgereikt door de nieuwe voorzitter van de publikatieprijscommissie, Dr. Kees Heijdenrijk.
De prijs ging dit jaar naar Prof.dr. GM Raghoebar.

In de koffie- en lunch- en thee pauze was er voldoende tijd om met de industriële partners te praten en het NVOI bestuur bedankt hen dan ook hartelijk voor de aanwezigheid.

Veel sprekers op 7 e Landelijke studiedag

 

Home Mijn NVOI Erkende Implantologen TSVP-I Leden Richtlijnen Lid worden Secretariaat Partners Links RSS Facebook LinkedIn Twitter Engels