Implantaten... natuurlijk!


Een tand of kies verliezen vindt niemand leuk. U durft misschien niet meer te lachen of te praten. Het is lastig met eten. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossingen voor die zo natuurlijk voelen en ogen dat  het lijkt alsof het uw eigen gebit is. Implantaten.

Een implantaat nemen is meer dan een gaatje laten vullen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren over implantaten. Wat is een implantaat eigenlijk? Wanneer is een implantaat een oplossing? Wat is de beste oplossing voor u? Wat kunt u van de behandeling verwachten? Bij wie kunt u terecht om een implantaat te laten plaatsen? Kan het mis gaan?

Op deze website geeft de Nederlandse Vereniging van Orale Implatologie (NVOI) antwoord op dit soort vragen, zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken en zeker weet dat u in (goede) handen bent. Voor een gedegen advies kunt u ook altijd bij uw tandarts of kaakchirurg  terecht. 

De NVOI is een wetenschappelijke vereniging en geen commerciële instelling. De kennis over implantaten vergroten en verbreiden is een belangrijke doelstelling van de vereniging.