HEADING FOR THE FUTURE Symposium (RG memorial) – 40 jaar NVOI

HEADING FOR THE FUTURE Symposium (RG memorial) – 40 jaar NVOI

> INSCHRIJVEN

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie organiseert op vrijdag 15 september het symposium HEADING FOR THE FUTURE ter ere en nagedachtenis van Ronnie Goené, het in 2022 overleden erelid van de NVOI. De organisatie heeft tal van gerenommeerde sprekers bereid gevonden invulling te geven aan de dag; sprekers die gemeen hebben dat ze met Ronnie op het podium hebben gestaan tijdens een NVOI-cursus. Natuurlijk zal de dag een korte terugblik geven op alles wat Ronnie voor de vereniging heeft gedaan, van penningmeester tot voorzitter, van organisator van de najaarscongressen, iCademy’s en de beroemde buitenlandse lustrumcongressen tot docent bij verschillende NVOI-cursussen. Maar vooral zal het symposium in het teken staan van wat de huidige state-of-art is van de hedendaagse implantologie en nog meer waar we naar toe gaan met de implantologie.

De NVOI nodigt een ieder uit om dit unieke symposium bij te wonen en te ervaren wat de toekomst ons brengt.
Dit symposium is geschikt voor tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en assistenten en is op basis van WO werk- en denkniveau.

Docenten
De sprekers voor deze uitgebreide en fantastische dag zijn:

Rutger Batenburg
Eelco Bergsma
Chris ten Bruggenkate
Marco Cune
Alwin van Daelen
Gert Meijer
Bert Schulten
Patricia Sweet
Sandy van Teeseling
Fridus van der Weijden
Daniel Wismeijer

Cursusdatum 
Het HEADING FOR THE FUTURE Symposium (RG memorial) staat gepland op vrijdag 15 september 2023 van 09.00 – 16.30 uur in het Gooiland Theater in Hilversum. Dat betekent dat deze dag de totale studiebelasting behelst.

Inschrijving
Dit NVOI symposium wordt eenmalig georganiseerd. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. U kunt zich direct online inschrijven.

Cursuskosten
De totale cursuskosten bedragen € 425,00 per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief het lesmateriaal, koffie- en theebuffet, lunch en afsluitende borrel.

KRT, NVMKA en KRM punten
Het Ronnie Goené Symposium zal worden aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT), de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) en het kwaliteitsregister Monhygiënisten (KRM). De punten zijn nog in aanvraag.

 

> INSCHRIJVEN