Implantologie.NU

Implantologie.NU

> INSCHRIJVEN

Soms is het verstandig om even te wachten (veel waait ook weer over); soms is het verstandig om mee te doen (anders mis je misschien de boot). Welke trends, zowel op prothetisch als chirurgisch gebied, volgens de sprekers blijvend  zullen zijn en onderdeel worden van uw handelen in de dagelijkse praktijk, worden belicht.

In 8 compacte presentaties zullen ‘state-of-the-art implantologie’ onderwerpen de revue passeren:
•  Update  in risicofactoren en medicatie.
•  Implementatie digitale workflow in de dagelijkse praktijk: modellen, set-up en planning.
•  Trends in implanteren: minder invasief, minder tijdrovend en meer biologische concepten.
•  Soft tissue management voor, tijdens en na: technieken en materialen op een rij.
•  Kronen op implantaten: digitale opties, nieuwe keuzes in ontwerp en materiaal.

Doelgroep deelnemers
Implantologie.NU is een nieuwe één-daagse cursus voor tandartsen en tandarts-specialisten (beginnend en gevorderd), die nieuwe inzichten, nieuwe technieken en nieuwe materialen willen toepassen in hun praktijk. Deze cursus is op basis van WO werk- en denkniveau.

Docenten
Jan Cosyn
Hoogleraar Parodontologie en Orale Implantologie, Afdelingshoofd Parodontologie en Orale Implantologie, Universiteit Gent, België

Wiebe Derksen
Implantoloog, Tandartspraktijk Rijnzigt, Verwijspraktijk voor Restauratieve tandheelkunde en Implantologie, Arnhem

Henny Meijer
Hoogleraar Implantologie en Prothetisch Tandheelkunde, afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde, UMC Groningen

Gerry Raghoebar
Hoogleraar Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie, afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, UMC Groningen

Implantologie.NU
De eerstvolgende cursus Implantologie.NU staat gepland op vrijdag 20 september 2024 van 09.00-17.00 uur in het Van der Valk Amsterdam-Amstel. Dat betekent dat deze dag de totale studiebelasting behelst.

Inschrijving
Het maximaal aantal inschrijvingen voor deze cursus is vastgesteld op 50 deelnemers. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Door invulling van het inschrijfformulier machtigt u het Congresbureau NSOI éénmalig de verschuldigde cursuskosten van uw bankrekening af te schrijven. Tevens gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden NSOI.

Cursuskosten
De kosten voor Implantologie.NU bedragen € 425,00. Deze kosten zijn inclusief het lesmateriaal, koffiebuffet en lunch.

KRT punten / NVMKA punten
De de cursus Implantologie.NU is aangemeld bij zowel het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) en de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) voor 5 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

 

> INSCHRIJVEN