Roadshows 2024 ‘Digitale prothese: misfit or benefit?’

Roadshows 2024 ‘Digitale prothese: misfit or benefit?’

INSCHRIJVEN

De digitalisering in de tandheelkunde gaat steeds verder. Een intraorale scan voor een implantaatgedragen kroon of brug is inmiddels heel normaal. Maar hoe ver zijn we in de edentoprothetiek. Hoe zit het nu met een flitsprothese, wat is de kwaliteit van een digitaal vervaardigde prothese, moet je dit frezen of printen? En kun je al een edentate kaak digitaal registreren met een intraorale scan? Dit en veel meer vragen zullen beantwoord worden door drie zeer goed ingevoerde professionals, met ieder een geheel eigen invalshoek.

Doelgroep deelnemers
De Roadshows 2024 ‘Digitale prothese: Misfit or benefit?’ is een compact avondseminar en bij uitstek geschikt voor tandartsen, tandartsen-implantologen, mka-chirurgen, tandtechnici en tandprothetici. Deze roadshow is op basis van WO werk- en denkniveau.

Docenten
Paul van Eekeren is in 2006 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit te Groningen. Daarna heeft hij in 2014 de driejarige postdoctorale opleiding Orale Implantologie en Prothetiek aan het ACTA met succes afgerond. Tijdens dit traject is hij gestart met een parallel promotietraject. Daarop is hij in 2016 gepromoveerd aan de Vrije Univeristeit te Amsterdam met als onderwerp: ‘de klinische consequenties van het verplaatsen van de implantaat-abument locatie bij implantaten die op bot- dan wel tandvleesniveau zijn geplaatst’. Hij is lid van de belangbehartigingscommissie van de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie, ITI studyclub director, Thommen Studyclub director, ITI fellow, en neemt zitting in het ITI LEAD team. Daarnaast is hij, samen met zijn vrouw, eigenaar van een implantologie-verwijspraktijk te Wageningen.

Willem Thole (tandtechnicus) Vanaf 2002 actief in de tandtechniek. De opleiding tot gespecialiseerd prothese tandtechnicus met succes afgerond. Na 10 jaar tandtechniek heb ik ervoor gekozen om mijn commerciële kant te onderzoeken, maar wel binnen de tandheelkunde. Zo ben ik onder andere 3 jaar bij implantaat firma Straumann werkzaam geweest. Sinds September 2020 is hij werkzaam als directeur bij Goedegebuure tandtechniek in Ede. Ondanks de functie als directeur vindt hij het nog steeds heel erg leuk om zich te “bemoeien” met vooral nieuwe technieken en is hij een groot deel van de dag te vinden op de productievloer. Hij heeft de grootste interesse heeft de digitale tandtechniek en is veel bezig met het efficiënter en gemakkelijker maken van digitale workflows voor zowel behandelaar als tandtechnicus.

Data Roadshows
Voor de Roadshows ‘Digitale Prothese: misfit or benefit’? staan de volgende avonden van 18.00 uur tot 22.00 uur ingepland:
– Donderdag 30 mei 2024 in Van der Valk Rotterdam-Blijdorp
Dat betekent dat deze avond de totale studiebelasting behelst.

Inschrijving
De NVOI Roadshows worden ook dit jaar weer door de NSOI georganiseerd. De inschrijvingen vinden zoals gebruikelijk plaats op volgorde van aanmelding. Klik onder- of bovenaan de pagina voor het inschrijfformulier. Door invulling van het inschrijfformulier machtigt u het Congresbureau NSOI éénmalig de verschuldigde cursuskosten van uw bankrekening af te schrijven. Tevens gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden NSOI.

Roadshow kosten
De kosten voor de Roadshows voor leden bedragen € 100,00 en voor niet-leden € 175,00. Dit is inclusief lesmateriaal en koffie- en theebuffet.

KRT punten / NVMKA punten
De Roadshows zullen worden aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) voor 2,5 punt.

INSCHRIJVEN