Patienten

Erkende implantologen bij u in de buurt

Een door de NVOI erkende implantoloog herkent u aan het logo op hun website en in de praktijk. Controleer of de implantoloog waar u zich laat behandelen erkend is door onze vereniging. Op deze manier weet u zeker dat uw behandelaar echt bekwaam is om uw implantaat te plaatsen. Erkende implantologen worden regelmatig gecontroleerd op bij- en nascholing, werken volgens onze richtlijnen en worden door ons gevisiteerd. Zo weten wij zeker dat zij u op de juiste manier adviseren om ontbrekende tanden en/of kiezen te vervangen.

Klik op de button hieronder om alle door de NVOI erkende implantoloog te vinden.

Bekijk de implantologen

Implantaten... natuurlijk!

Een tand of kies verliezen vindt niemand leuk. U durft misschien niet meer te lachen of te praten. Het is lastig met eten. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossingen voor die zo natuurlijk voelen en ogen dat  het lijkt alsof het uw eigen gebit is. Implantaten.

Een implantaat nemen is meer dan een gaatje laten vullen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren over implantaten. Wat is een implantaat eigenlijk? Wanneer is een implantaat een oplossing? Wat is de beste oplossing voor u? Wat kunt u van de behandeling verwachten? Bij wie kunt u terecht om een implantaat te laten plaatsen? Kan het mis gaan? Voor uitgebreide informatie en een gedegen advies kunt u altijd terecht bij uw eigen tandarts/kaakchirurg of een erkende implantoloog bij u in de buurt.

 

Informatie

Speciaal voor u als (toekomstig) patiënt heeft de NVOI informatie gebundeld in de voorlichtingsfolder ‘Implantaten… natuurlijk!’. Deze compacte informatie kunt u hieronder als digitale bestanden downloaden. Elk van de drie hier aangeboden versies bieden dezelfde basisinformatie, doch zijn – afhankelijk van uw specifieke tandheelkundige probleem – op maat aangevuld. Kies hieronder welke folder op u van toepassing is.