Mijn NVOI
Patienten

Implantaten... natuurlijk!

Een tand of kies verliezen vindt niemand leuk. U durft misschien niet meer te lachen of te praten. Het is lastig met eten. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossingen voor die zo natuurlijk voelen en ogen dat  het lijkt alsof het uw eigen gebit is. Implantaten.

Een implantaat nemen is meer dan een gaatje laten vullen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren over implantaten. Wat is een implantaat eigenlijk? Wanneer is een implantaat een oplossing? Wat is de beste oplossing voor u? Wat kunt u van de behandeling verwachten? Bij wie kunt u terecht om een implantaat te laten plaatsen? Kan het mis gaan? Voor uitgebreide informatie en een gedegen advies kunt u altijd terecht bij uw eigen tandarts/kaakchirurg of een erkende implantoloog bij u in de buurt.

 

Erkende implantologen bij u in de buurt

Binnenkort kunt u hier een door de NVOI erkende implantoloog op naam of plaatsnaam vinden.

Informatie

Speciaal voor u als (toekomstig) patiënt heeft de NVOI informatie gebundeld in de voorlichtingsfolder ‘Implantaten… natuurlijk!’. Deze compacte informatie kunt u hieronder als digitale bestanden downloaden. Elk van de drie hier aangeboden versies bieden dezelfde basisinformatie, doch zijn – afhankelijk van uw specifieke tandheelkundige probleem – op maat aangevuld. Kies hieronder welke folder op u van toepassing is.