Onderwijs

NVOI Onderwijs

Welkom op de pagina van het NVOI onderwijs waar u alle informatie over het trainings- en opleidingsprogramma van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie vindt. De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners die zich bezig houdt met het bevorderen en verbreiden van de kennis der orale implantologie, het dienstbaar maken van deze kennis aan de praktijk, de volksgezondheid en het onderwijs. Alle door de NVOI aangeboden cursussen/congressen vallen onder de organisatie van de NSOI (Nederlandse Stichting Orale Implantologie). Per juli 2019 is de NSOI wederom opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Door deze registratie blijven de congressen en de cursussen van de NSOI vrijgesteld van BTW. Deze registratie is geldig voor een periode van vier jaar.

Cursussen

Cursussen

Naar overzicht

NVOI Roadshows

NVOI Roadshows worden regelmatig georganiseerd, telkens op basis van actuele thematiek en op wisselende locaties door het gehele land of als webinar. In juni 2023 zullen drie nieuwe Roadshows worden georganiseerd. De digitalisering in de tandheelkunde gaat steeds verder. Een intraorale scan voor een implantaatgedragen kroon of brug is inmiddels heel normaal. Maar hoe ver zijn we in de edentoprothetiek. Hoe zit het nu met een flitsprothese, wat is de kwaliteit van een digitaal vervaardigde prothese, moet je dit frezen of printen? En kun je al een edentate kaak digitaal registreren met een intraorale scan? Dit en veel meer vragen zullen beantwoord worden door drie zeer goed ingevoerde professionals, met ieder een geheel eigen invalshoek. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Congressen

Congressen

In 2023 zal er geen najaarscongres worden georganiseerd, daar wij ons Lustrum in Athene hebben gevierd.

Wel zullen we op vrijdag 15 september 2023 het HEADING FOR THE FUTURE (RG Memorial) Symposium organiseren in het Gooiland Theater.

Meer informatie

NVOI Lustrumreis 2023

NVOI lustrumreis vindt plaats van 18 t/m 21 mei 2023!

Ziet u zichzelf al zitten volgend jaar? Bovenop het dakterras van ons congreshotel in Athene, met bovenstaand uitzicht op de Akropolis?
Meld u dan aan voor onze 5e lustrum-reis naar Griekenland ter ere van het 40 jarig bestaan van de NVOI.

Na Mallorca, Malta, Cascais & Gent is in mei 2023 Athene het decor van een spetterend lustrumcongres:
‘The Ikaros Games’
De naam is te herleiden naar de mythe van Ikaros, voor wie vader & uitvinder Daedalus een raamwerk van veren en was maakte om te kunnen ontsnappen vanaf Kreta. Maar hij waarschuwde hem om niet te laag te vliegen, omdat de veren te zwaar zouden worden door het zeewater, maar ook niet te hoog te vliegen omdat de was zou smelten door de zon… wat uiteindelijk ook gebeurde toen Ikaros te overmoedig werd.
‘Balancing between over- and underachieving’ zal ook het thema zijn van ons 2-daags wetenschappelijk programma met een aantal internationale topsprekers als Howard Gluckman (Kaapstad) & Dennis Tarnow (New York).

Maar het draait ook om ‘balancing between learning & leisure’. En ook daarin proberen we het beste van 2 werelden te bieden; naast een inspirerend congres is er ook ruimte voor een compleet verzorgd ontspanningsprogramma! Iedere avond vullen we op een andere manier in om u (& uw partner) maximaal te laten genieten van alles dat Athene te bieden heeft.
Naast verblijf in het 5* Grand Hyatt hotel met alle faciliteiten is er voor de partners tijdens het congres ook een aantrekkelijk partner-programma.

Alle redenen om snel te beslissen en tevens te profiteren van de aantrekkelijke vroegboekkorting!

Vliegt u met ons mee tijdens Hemelvaart 2023?

Naar lustrumwebsite

Partners

Alle activiteiten van de NVOI worden mede mogelijk gemaakt door advertentie inkomsten en jaarlijkse bijdragen van onderstaande industriële partners. Klik voor meer informatie over onze partners op het betreffende logo.